Å Skalman han e tlöööööööött....tlöööööött...

Japp, känner mig mer eller mindre som den Skalman nu.. :)
Trött som en gnu... eller lyktstolpe, beror på vad man föredrar...
Men det som är bäst av allt är att " Allt förmår jag i honom som ger mig kraft " 
Är det inte underbart att ha ett sådant ord att stå på?! Det tycker då jag! :) Ibland är det så mycket som kommer och vill tynga ner eller bara ta all kraft man har, men då får man gång på gång påminna sig om det här ordet, då fixar det sig! 
Gud lämnar oss aldrig, tack och lov för det :)

Gud är så bra!!

Asså.. min kamera har vart lite störd på sista tiden.. har inte kunnat radera korten på den.. har kommit fram till "radera" men när jag så skulle trycka på den knappen så har den inte fungerat... lite smått störigt.. så.. Imorse så bad jag till Gud " Gud, jag ber att du ska fixa den här kameran nu så att den funkar bra och inte håller på och krånglar mer.." sen tog jag upp den, knäppte på den och försökte radera en bild... fungerade det?? JA!!! haha!! På en gång!!! Gissa om jag blev glad!!
Gud är ju så fantastisk, för han bryr sig verkligen om sådana småsaker som en liten knapp på en kamera som inte vill fungera som den ska... är det inte underbart?! Och hur mycket bryr han sig då inte om oss liksom?! Om han är villig att fixa små detaljer bara för att vi ska bli glad? Gud är god, så är det bara!

Kvällens Homeis= vrålmys!

Ljuset var lite halvskumt, det var lite trångt.. kylan som försökte krypa sig innanför skinnet var garanterat märkbar... men det var också glädjen! Tillsammans tryckte vi ihop oss i den ouppvärmda husvagnen och med händerna över några värmeljus och filtarna i högsta hugg så gick vi inför Gud.. bad och lovsjöng.. så underbart! 
Kyligt på utsidan, men varmt på insidan.. Gud var där med oss!
Ja, så började kvällens Homeis! Inte varje dag man får chans att sitta och frysa i en husvagn mitt i vintern med sina underbara vänner! =) det var både mysigt och riktigt kul! Hade spännande samtal om en bok vi läser tillsammans; Den Andliga Dimensionen, helt klart en läsvärd bok, mycket spännande :)
Lite senare gick vi in för att fika och tillslut avsluta kvällen men en massa bus och skoj :)
Tycker så grymt mycket om er ska ni veta!! Ni är helt underbara!
Så.. veckan är snart slut känns det som.. Dvs.. Imorn är det 1 VECKA kvar till STIR!!!!!!!! HJÄÄÄLP!!!!!!!!!!
Wow.. det ska bli spännade att se hur det går, hur många som kommer...
STIR är alltså en ungdomskonferens som ungdomarna i min kyrka + Ny generation grupperna på Högstadiet/gymnasiet planerar och håller i... Finns hur mycket som helst att göra.. stressigt? JA! Men jag ser det som en grymt kul utmaning! Man blir nästan ännu mer peppad när det är såhär! :) Ska bli så kul!! 
Så, har ni inget att göra 5-7 mars så är ni välkommen till Salemkyrkan- Edsbyn! :) För där kommer det bli röj i alla fall!! =D
Vad händer annars då? Hm.. inte mycket utöver det vanliga.. Ska åka och skaffa mig gymkort imorn.. för två månader till att börja med, sen kanske jag inte bor kvar här längre.. den som lever får se!
Hade gött folket och kom ihåg att Gud älskar er!

Falun

Japp, var där i helgen med gänget, större delen av det iaf.. 
I det stora hela så hade vi en toppenhelg med grymt mycket tok! 
Träffade några underbara människor och till och med solen tittade fram där på söndagen! HELT UNDERBART!!
Hoppas på att få åka dit snart igen, eller iaf få träffa folket snart igen, gillar dem starkt :P
Men nu ska jag dra iväg till ICA å träffa Em, sen blir det Movienight :)
Hade! 

Onsdag..

Japp, har suttit och planerat hela dagen...
Har snöat hela tiden och varit gråväder
Nä hua... Just nu är jag så uttråkad och less på allt.. borde gå å lägga mig...
Är ju tur att man har helgen att se fram emot iaf... Den Kan bli kul :)
Huuuuuuuuuuuuuuuuj

Undra sa Flundra...

Sitter här och pluggar samtidigt som jag funderar.. kan inte låta bli det..: Varför är man som tjej så otroligt grym på att analysera saker.. eller rättare sagt Överanalysera? Varför gör vi det? Varför är vi skapad så? Vad fyller det för funktion? Vad finns det för mening med det?
Jag fattar verkligen inte.. Man överanalyserar minsta lilla skitsak som inte ens behöver vara något alls, och plötsligt har man gjort den lilla saken till tusen saker till och allt slutar med att man bara får fel uppfattning om allt.
Vad är det för bra med det? Finns säkert något.. men just nu så är det en av sakerna som jag verkligen inte förstår mig på.. skulle vara så grymt skönt om man bara slapp allt det där :)
Ibland önskar man att det fanns en "av och på" knapp så att man kunde styra över det där själv bäst man ville, tänk vad mycket lättare det skulle vara då..
" nej, det här vill jag inte analysera, nu stänger jag av" eller " hm, det här vill jag fundera lite extra över, nu knäpper jag på".. visst vore det skönt?! Då fick man bestämma själv.. åsså slapp man förstöra allt genom att tänka för mycket..
Men vad gör man? Man kan ju inte bara klippa bort nedlagda funktioner...
Nä, jag blir inget klokare av det här..
Finns det någon som har ett bra svar på det här så skriv :)
Ha det fint!

RSS 2.0