Tack Gud för en underbar dag!!

Idag har det vart så kul!
Jag vet inte vad som har hänt men de senaste veckorna så har jag varit så glad, varenda dag!! Inte bara glad på ett vanligt sätt, det har varit en djupare glädje, en som jag ärligt talat inte känt förr..! Den försvinner inte! Även om jag kanske inte haft kul hela tiden utan det har varit lite jobbigt med saker så har jag innerst inne ändå varit ordentligt glad..! Jag tror en av mina vänner skulle beskriva det med ordet : Salig! ;-)
Det är så härligt att vara det! Att bara få känna den där djupa glädjen hela tiden!! Vet ni vem som gett den till mig? Vet ni varför jag har den? Jesus är svaret på frågorna! Han har gett mig glädjen och jag har glädjen bara för att han bor i mig!
Det är så Underbart!!!

Har ni hört berättelsen om när Gud kallar Mose vid den brinnande busken?
Mose var ute och vallade får åt sin svärfar, Jetro. Denna gång gick han lite längre med dem än han brukade, han gick bortom öknen och kom till Guds berg Horeb (Som senare i bibeln kallas för Sinai).
Där uppenbarade sig Herrens ängel för honom i en eldslåga som slog upp ur en buske.. Busken brann av elden, men den brann inte upp! Bara det tycker jag är väldigt coolt!
Där vid busken kallade Gud Mose till att föra hans folk ut ut Egypten. Mose fick instruktioner om vad han skulle säga och göra, men han var osäker ändå..
"Vem är jag, att jag skulle gå till farao och att jag skulle föra Israels barn ut ur Egypten?" (2 Mos 3:11)
Ser ni vart han lägger fokus? just det; på sig själv.. ibland så ser vi inte längre än till oss själva när det gäller att göra svåra och utmanande saker... "Åh, hur ska jag kunna klara av det här" Hur ska jag göra för att lösa det här?" osv... Varför inte tänka om lite? När man har Gud i sitt liv så har man ju faktiskt Honom att gå till när man har problem, man kan lämna över allt till Honom och bara lita på att han är med! Man behöver inte längre försöka i egen kraft, för den räcker ändå inte till...

Så, Mose fick i alla fall vidare instruktioner om hur det skulle gå till.. men han var fortfarande osäker...
"Mose svarade: Men om de inte tror på mig och inte lyssnar på mina ord utan säger ' Herren har inte uppenbarat sig för dig' ? Då sa Herren till honom ; Vad är det du har i handen? Han svarade; En stav (2 Mos 4:1-3a)
Den staven gjorde han mycket med, han förvandlade Nilens vatten till blod, Han delade Röda havet , slog på en klippa mitt ute i öknen så att det kom vatten ur den så att hela Israels folk kunde dricka...mm mm. Ja, då var det ju självklart inte Han i sin Egen kraft, utan Han hade ett redskap, en käpp, en vandrings stav.. alltså en helt vanlig grej, som Gud valde att använda på ett sådant mäktigt sätt!

Vad jag försöker säga med allt detta är; Har Du någonsin funderat på vad Du "har i din hand" ?
Vad gillar du att göra? Vad är du bra på? Vad brinner du för?
Har du någonsin tänkt på att det kanske är Gud som lagt ner det i Dig för att Du, just Du ska kunna bli använd av honom? Gud Vill använda det du har, och sedan lägga till sin egen kraft, det är först Då det kan bli så mäktigt! Han Vill använda Dig för att nå ut till så många som möjligt! Och han vet också att när du låter honom använda dig så mår du allra bäst, då är du så lycklig du någonsin kan vara! Då har du hittat rätt!
Han har en dröm och en plan för alla, även för er som inte tror på honom, men det är vårat val om vi går den vägen eller inte.. Det är inte den lättaste vägen att gå, men går vi den vägen så vet vi att vi vet att vi vet att vi VET att det är just det vi ska göra och att vi aldrig skulle kunna tänka oss att göra något annat.!! Vi kommer också att inse att det bara är på den här vägen som vi hittar det vårt hjärta innerst inne söker efter..; nämnligen Gud!

Var välsignade och tänk lite på det här..!


Ps.
Om ni vill läsa en väldigt intressant blogg så gå in på www.ulfekman.nu ! där står det mycket bra!! Ds.



Jag sa...

... till Helige Ande i morse att han fick använda mig och det gjorde han! Jag har fått vittna för en människa idag!!
Halleluja!!!
Det är inte klokt vad folk suger åt sig när man pratar med dem om Gud! Helt otroligt!! Gud är god!
Och vare sig man vill det eller inte så är det något som är så attraktivt med honom så man kan inte undvika honom!

"Kristendom kan definieras med ett ord: GLÄDJE! "
citat ur "Denna välsignade press" av Ulf Ekman

Ja, det måste jag bara hålla med om! Man blir så Glad när man lever med Jesus! Det är en Helt annan glädje! En som knappt går att beskriva, den måste helt enkelt upplevas!

" I wanted to write something meaningful to you, but I didn´t konw what..
You have done so many things to me throug all my life..
So what can I say, when all my words disapear?
I just want to ask you something..

How can I thank you enough, for everything you´ve done,
Thank you enough for loveing me like you do?
How can I thank you enough for letting me in to Your Kingdom,
into your open arms?
How can I thank you enough? "

Jesus Älskar mig, och jag älskar honom! Jag ösnkar att jag kunde göra så mycket mer än det jag gör för att verkligen visa honom det! Han är mitt liv! Mitt allt! Han är anledningen till att jag lever idag! Han är anledningen till att jag kommer att spendera Min Evighet, alltså livet efter döden, tillsammans med Honom, i Hans rike, där Han är Kung! Där det finns överflöd av allt! Där det inte längre finns ondska, smärta, sorg eller några andra tråkigheter, det finns bara glädje!
Vart vill du spendera din evighet?


En vis man berättade en gång för mig om evigheten.
Tänk dig Mount Everest.. det är ett rätt så stort berg har jag hört...
Var TUSENDE år kommer en Liten fågel och tar en Liten sten från det berget..
Så håller det på och berget blir mindre och mindre...
Tillslut finns det inget berg längre... det är borta..
Den tid som det tog för att berget skulle försvinna,
den tiden är bara en Liten, Liten del av hur lång evigheten är...


Så vart du vill spendera din evighet är helt upp till dig, men jag rekomenderar att du noga tänker över det...
Och självklart hoppas jag att du kommer att välja Himelen, för tänk vad vi ska röjja där uppe! det kommer bli tidernas fest! och då menar jag inte suparfest...

Jag ser fram emot och längtar till den dagen så vi får förenas med vår ende Herre, nämnligen Jesus Kristus, Den Levande Gudens ende son!
Det är mitt Största mål med mitt liv, att få träffa Honom i himmelen (för på jorden har jag träffat på honom massvis med gånger) , men först har jag en hel del att göra här på Jorden! Gud bestämmer när det är dags att dra vidare!
Tills dess tänker jag finnas här och fortsätta med att berätta om hur underbar han är!! det är bara att stå ut, jag kan inte låta bli det!

Vär välsignade mina vänner! Våga släppa in Gud i era liv, det kommer att vara det bästa ni någonsin gjort!

För Guds skull! =)

Du vet vad jag gjort, Du vet vad jag gör...

Du vet vad som bygger upp och Du vet vad som förstör.

Jag vill inte längre vara.. vara den jag var...

Jag söker något nytt, jag söker efter svar...

Jag ber om din förlåtelse och vet att jag den har.

Det jag gjort fel hänger på korset kvar.

Jag vill inte leva om jag inte får leva för Dig

Du är den som betyder mest för mig...

Det är som en saga, som en underbar dröm

Att leva med Dig är som att stå i en stark ström

Låt det aldrig ta slut, jag vill bara ha mer..

Låt mig få ytterligare av det vatten Du ger

Låt det flöda, låt det rinna!

Det får mitt hjärta att åter brinna!

kan jag i stridens hetta gå in

och kan jag veta att jag bara är Din.

 

Ja, jag säger då det... man vill så mycket men ibland känns det som att man är så hjälplös... fast det är man ju inte för Jesus är ju alltid med!

Tänk vad bra vi har det som Kristna egentligen, tänk vilken potential vi har i Herren! Om vi bara låter Honom använda oss så som Han vill, Oj... tänk vilka saker som skulle kunna hända då!
Vi måste sluta begränsa honom, låta honom använda oss så som han har tänkt, han vet vårt bästa och försöker visa det för oss också, bara att vi är så enträgna och tjurskalliga så vi tror att det vi tycker är bäst för oss, faktiskt är det bästa... tänk vad trångsynt man kan vara!! Alltså, att leva med Gud är att leva ett HELT ANNAT LIV! Det är inte lätt, men det är värt det oräkneligt många gånger om!


 

Gud har gjort så mycket för mig, Jag älskar honom Otroligt mycket!
Det spelar ingen roll hur många gånger jag gör fel eller misslyckas, han är ändå där och hjälper mig att fortsätta!
Han har sett de sena kvällarna när jag gråtit för att allt sett så hopplöst ut, han har alltid hjälpt mig igenom de stunderna.. Helige ande har påminnt mig om att jag måste sätta min tro till Honom! Han ser när jag när jag  umgås med mina vänner och skrattar och är glad, även då är han mitt i bland oss!
Det är SKAM att vi stänger honom ute! Skärpning nu! Tänk på vad han har gjort! Han DOG för oss, för DIG! Du, läs igen.. Han DOG för DIG! För att Han älskade dig så grymt mycket!! Sen uppväckte Gud honom från det döda, för att DU skulle få evigt liv och chansen att välja en Evig gemenskap med Honom... och allt det där ser många som en berättelse.. en saga som någon knäppskalle har hittat på! HALLÅ! Det är inte sant!
Hur länge ska Sverige gå i sin dimma, i sin egen lilla bubbla och bara bry sig om sig själva och tro på något kosmos?!

Något måste göras!!! Jag önskar att jag kunde installera ett hyperextremt alarm som var så högt att det hördes över hela Sverige på samma gång och alla chockvaknade! Öppna ögonen! Det är inte lång tid kvar!
Jesus älskar er och vill vara er vän, kan ni inte bara ge honom chansen? Ge honom en ärlig chans!! Snälla?! Han är värd det! efter allt han gjort för dig, tänker du bara strunta i Honom, se honom som en sagofigur? Du kanske tror på en "högre kraft" men Vad EXAKT är den högre kraften? är det mest bara något som är lätt att ta till för att du inte vet vad du tror på? kära du, jag har ett bra förslag, tro på Jesus, då ska du få känna på KRAFT! En underbar kraft! Den kommer att flöda i dig och genom dig, ut till andra människor som fortfarande går i sin dimma och inte ens ser sina egna fötter! Du kommer att få vara deras ljus, bara för att du valde att ta emot Jesus!

Den enda du behöver göra är detta:

"Därför, om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst"

Bekänn att Jesus är Din Herre, gör det ärligt och Tro att Gud faktiskt HAR uppväckt honom från de döda.


 

Om du orkat läsa hit ner så vill jag berömma dig, jag tror nog att du fått något att tänka på, och du.. TA tid och tänk på det, det kan vara jobbigt, men låt det ta den tid det tar.. "tugga lite på det ", låt det sjunka ner...

Var riktigt välsignad och kom ihåg att Du aldrig är ensam när du låter Jesus vara med.


 

 

 


God Morgon!

Ja... inte för att jag vaknade nu.. men det kan vara en god morgon för det...! Fick sova betydligt längre idag! så skönt!
Idag ska jag bara ta det lungt! Hade velat åka till Gävle och träffa Emma men tyvärr så gick inte det..
Ska bli så kul att få träffa henne igen när hon kommer ner hit! Då kommer vi att umgås, Mycket! Först är det Europakonferansen, sen blir det Europaresan på det!!! Kan det bli bättre?! Först input 1 vecka sen output 2 veckor!!
Mycket bra! Det kommer bli så kul! Jag ser fram emot det här!!!

Europa here we come!!

Men nu ska jag gå iväg från dumburken och göra något vettigare! =)

Ha en fin dag, det ska då jag iaf..!

God bless!

Hej Hopp!

Idag jobbade jag från 6.00 till ca 14.30.. fick åka hem lite tidigare.... SKÖNT säger då jag...!
Trivs Jättebra på mitt jobb, men det är lite tröttsamt sådär i början... man får kilva upp 4.30 varje morgon... fast jag gillar ju morgnarna så.. jaa... det går ju bra när man väl kommit Upp ur sängen.. =)

Har haft en bra dag, senare åkte jag och bror ner på stan å käka glass! MUMS!!!! otroligt trevlig stund! Haha, såg minsann lite LO kändisar med! ;)

Har minsann tränat idag också! Jisses vad jag var duktig! Sprang runt nästan hela spåret! Det har jag aldrig gjort förr! Inte det här spåret iaf...!
Sen blev det styrketräning efter det! Svetten rann! OJ JAG HAR VERKLIGEN GJORT NÅGOT!!!!!!!!! Helt otroligt!!! Och helt otroligt SKÖNT också!! Något som jag garanterat kommer fortsätta med!!

Jag är glad glad glad idag! Jag är jag och ingen annan! Men vem jag är, kan vara ett mysterium att få reda på! ;) Fast några få har verkligen lyckats och dessa få människor saknar jag som en galning!
Jag längtar tills ni kommer och hälsar på, Särskilt mitt eget lilla Kex! ;P Miss U SOOOOOOO Much!

Nu ropar sängen på mig så jag ska väl gå och göra den sällskap.. sovtajming så att säga...

Be blessed!!


Hej!

Nu var det då dags för mig att skriva igen.. som ni ser har jag bytt namn... det andra kändes lite avlägset nu..
Sunshine är vad de numera kallar mig så jag tänkte ; varför inte? så jaa... så fick det bli...

Hur som helst så är jag överlycklig! Jag har vad jag behöver och mer därtill!

Är så glad för att jag har Jesus som min vän! Han är den bästa vän man kan ha! Han har alltid tid, han vill alltid lyssna! Han bryr sig inte om hur vi tycker att vi ser ut för i Hans ögon är vi alltid vackra!

Nu ska jag åka och köpa grönsaker och kött så att jag kan göra sallad.. mums!

Ha det finast!

God bless!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0