Happy day!

Yes! Idag har det varit en härlig dag!!

Först vaknar man och äter frukost, sen kommer underbaraste Emma hit till kl 10 =)
Efter det  så var det lungt ett tag sen bar det av till ungdomsgården; Städ dags!!!

Har på VÄLDIGT länge inte varit så skönt att få städa som idag!
Dammat, torkat, damsugit ,diskat osv osv osv! precis vad jag behövde; något vettigt som sysselsätter mig i flera timmar! =P

Avslutade vistelsen med att sätta mig vid pianot och spela! Kunde just inte bli så mycket bättre!

Nu är man galet trött i kroppen men oj vilken skön känsla!! =D

Tack Gud för en underbar dag i din tjänst! Lika spännande som vanligt; man vet aldrig vad som ska hända!!


Fireproof

Det är en grymt bra film!  Handlar om ett gift par som är påväg att skiljas men efter en tid blir mannen kristen och hela situationen förändras, Gud griper in!! Tänker inte berätta slutet med hela filmen är otroligt bra, gripande och verklig!

Jag lever ett till synes vanligt liv, jag måste äta som alla andra, jobba som alla andra.. jag är en helt vanlig människa, men det som gör mitt liv värt att leva, det som gör att jag orkar kämpa mig igenom tuffa perioder i mitt liv.. det är Gud.
Gud bor i mitt hjärta och att på allvar släppa in honom där är det bästa val jag någonsin gjort i mitt liv. Bara för att jag är kristen betyder det inte att jag inte har det jobbigt.. men när jag är i de stunderna så finns alltid Gud där och det är en stor trygghet och tröst.
Tänk bara vilken trygghet att veta att varje kväll när jag går och lägger mig så finns Gud i mitt rum, varje kväll! sen, när jag somnat så finns han fortfarande kvar, och vakar över mig.
När jag sedan vaknar igen.. är han borta då? Nej, han finns kvar!

Jag älskar Gud, han är den bästa som finns! Jag önskar att alla tog den möjlighet de faktiskt har att lära känna honom, det är i alla fall något som jag tänker fortsätta att göra; resten av mitt liv! För om man bara är öppen så kan man lära sig nya saker om Gud för var dag som går!

Tack Gud för allt underbart du har gjort för mig, tack för den DU är! Tack för att du älskar mig trots att jag egentligen inte skulle förtjäna det! Tack för korset som gjorde att jag får komma till dig när som helst! Tack för mina underbara vänner! Tack för min fantastiska familj!Tack för livet! Tack för din glädje! Tack Tack TACK!!!!
Tack för allt!! Jag älskar dig!!

/Din för alltid


RSS 2.0