Våren börjar vakna till liv

Några yrvakna svartmyror har kilat över golvet här inne i huset, kanske inget angenämt vårtecken men dock..
I morse när jag vaknade så fick jag också höra en talgoxe sitta och sjunga en välkomnande vårsång för mig..
Jaa.. trots att det bara är en mulen dag i januari så kan man ändå känna sig glad och hoppfull, för någonstans så kan man ändå inse att våren börjar vakna till liv.. :)
Tack Gud för den underbara våren!









/Frida

Min bön 2011

Jabes bön


Välsigna mig, gör mitt område stort
Låt din hand stödja mig
Befria mig från olycka och smärta

2011!

Ett nytt år med nya möjligheter!! hur underbart är inte det?! Åh vad det är spännande!!! Tänk va mycket som kommer att hända under det här året!!! Så mycket bra saker!! Ännu mer av Gud!! Ännu mer av hans välsignelser!! Ännu mer ÄVENTYR!!!! Hjälp!! Det är ju helt obegränsat mycket som kan hända!!!
Fy va kul!!! Jag är på!!
Har haft det superbra under jul och nyår, var hos föräldrarna på jul å hemma i Uppsala under nyår :)
Hade underbaraste Emma på besök under Nyår också och tillsammans med flera andra så tog vi del av Livets Ords nyårskonferens, mkt trevligt.. ! :)
Hahah, Emma ä bra hon!
Förutom att hon är helt fantastisk rakt igenom så är hon ännu mer fantastisk också! Bara som idag så började vi prata om spotify... hade det på min förra dator men det lever inte längre.. (och snart ska den dö ännu mer hoppas jag.. ) men jag har verkligen saknat det, kunna hitta så oändligt mycket musik... men jag har aldrig fattat hur jag ska göra för att få spotify på den här datorn.. haha, å jag har till och med försökt.. flera gånger... utan framgång.. men så kommer hon då.. å på typ 5 sekunder plus några små enkla klick på musplattan så har hon fixat fram spotify åt mig, å inte vad som helst utan mitt gamla konto där jag hade all den där musiken som jag saknat så mycket!! Gissa OM jag blev GLAD!!! Vilken frän människa hon är asså!! :P
Jaa... å Nu är klockan sådär typ 02.50... så det kanske är dags att sova...
Ha det fiiiiint å Gott nytt år på er!! Det här kan bli det bästa året någonsin, glöm inte det!
/En glad och förväntansfull tjej

RSS 2.0